Stubborttagning i Stockholm

Stubborttagning
Ta bort stubbar

Vi försöker i det längsta att arbetsplanera geografiskt. Därför hjälper vi er normalt inom ett par dagar med er stubborttagning i Stockholm samt inom ett par veckor med stubbfräsning i Härjedalen.

Vi stubbfräser bla. i Bruksvallarna, Ramundberget, Björnrike, Funäsdalen, Hede, Långå, Storhogna, Sveg, Tännäs, Tänndalen och Vemdalen.

Hör av dig om du behöver hjälp med att ta bort en eller flera stubbar, vi kommer säkert fram till en bra lösning.

Att tänka på innan stubborttagningen

Vänligen markera stubbarna som vi skall ta bort med tex. plastpåse, plastband eller märkfärg och se till att vi kommer fram med våra maskiner, normalt räcker det med 90 cm bredd. Hos andra kunder har vi bland annat rullat genom grannens tomt, lyft in maskinen med kran och helikopter, detta behöver vi självklart planera in i förväg.

Vi är erfarna och fräser bort stubbarna säkert

Det underlättar om stubben är frilagd 2-3 dm runt om, men är friläggningen bredare och djupare blir det tvärtom svårare att komma åt stubben. Självklart löser vi det i allafall, men det är tyvärr inte till någon hjälp. När stubbfräsningen är gjord och stubben är bortfräst återstår endast flis samt ett hål. Hålet fyller ni med jord, rullar ut/sår gräs eller planterar något annat fint.  Självklart kan ni även beställa denna tjänst av oss om ni så önskar.

Våra medarbetare är kunninga på området och företaget är försäkrat för denna typ av arbeten.

Behöver du brådskande hjälp med stubbfräsningen, välj då vår tjänst Expressfräsning