Om oss och hur vi arbetar

Stubbfräsning, ta bort stubb

Besöksadress:

Kvarnbacksvägen 62

168 74 Bromma

Postadress:

Torplyckegränd 134

162 44 Vällingby  

020-STUBBE (020-788 223)

0767-STUBBE (0767-788 223)

Nedan ser du mail för frågor gällande:

Bokningfrågor:

bokning@svenskstubbfrasning.se

Fakturafrågor:

stubbfras@reaction.se

Träd har vuxit och stubbar har funnits i alla tider, man har ofta velat ta bort stubbarna, det har gjorts på olika sätt och med varierande resultat. Vi har sett och hört talas om stubbrytning, stubbsprängning, stubbryckning, stubbeldning, stubborrning, stubbgrävning… Själva valde vi att satsa på stubbfräsning…

Vi har under våra år fräst ner 1000-tals stubbar, det gör att vi byter ut maskinparken löpande och söker aktivt den senaste tekniken. Vår strävan är att vara en bra samarbetspartner för både stora och små beställare. Vi tror att vi lyckas med detta med hjälp av vår kunniga personal, vår generösa och flexibla maskinpark, säkerheten samt vår strävan efter att alltid göra vårt bästa för er kunder.

Tredje parter:

Svensk stubbfräsning kan komma att överföra dina personuppgifter till bolag som tillhandahåller marknadsföringstjänster. Dessa mottagare har endast rätt att behandla dina personuppgifter för Svensk stubbfräsnings räkning i samband med att de utför en tjänst för oss, Tex. att skicka en förfrågan om ett omdöme eller rekommendation.