Svensk Stubbfräsning – Vi tar bort stubbar med rutavdrag!

Vi tar bort stubbar. Stubbfräsning på hög nivå. Vi hjälper er att ta bort stubbar i Göteborg och Stockholm

Vi kan hjälpa er att ta bort stubbar med rutavdrag på skärgårdsöar, golfbanor och kyrkogårdar, utmed vägar och spår, i trädgårdar och i parker. Eftersom vår strävan är att vara en bra samarbetspartner för både stora och små beställare och bland våra kunder finns privatpersoner, kommuner, markskötsel, entreprenad, fastighets och byggbolag tillsammans med arborister, trädgårdsmästare och statliga verk. Hos oss på Svensk Stubbfräsning i Stockholm kan du känna dig trygg, vi hjälper dig att ta bort stubbar oavsett vart på din mark dom finns och vi tar även bort stubbar ute i Stockholms skärgård. Kort sagt, vi hjälper er med stubbfräsningen.

Grattis! 50 % skatteavdrag på arbetskostnaden

Stubbfräsning med 50% avdrag på arbetskostnaden – RUT-avdrag.

Vi sköter hela processen med RUT-avdraget. Du betalar bara halva arbetskostnaden och vi begär in resterande från Skatteverket.

Trädgårdstjänster som ger rätt till rutavdrag utökas med beskärning och fällning av träd och buskar, slyröjning, stubbfräsning, vedkapning, återställande av mark, samt arbeten för att kompostera och ställa i ordning trädgårdsavfall inför bortforsling. Tjänsterna ska utföras på eller i trädgården i nära anslutning till bostaden. 

Mer information om de nya ruttjänsterna ( Länk till skatteverket)

Vi gör inte allt, bara det vi är bäst på- Stubbfräsning

… och nu arbetar vi även med stubbfräsning i Härjedalen

Välkommen till Svensk Stubbfräsning i Stockholm – Vi gör bara det vi är bäst på!

Boka stubbfräsning och ta bort stubbar på:

Telefon: 020 – STUBBE

(Telefon: 020 – 788 223)