Ecoplug

Köp ecoplug & undvik att trädet kommer upp igen

Nu erbjuder vi tjänsten att även montera Ecoplug i stubbar eller rotsystem efter stubbfräsning. Detta för att säkerställa att inte rotskottsbildande träd (ex. Al, Ask, Asp, Poppel, Lind, Hassel, Lönn, Äpple, Björk, Ek, Rönn och Sälg) kommer igen med ny kraft. 

Roundup plug fungerar på alla lövträd med en diameter på över 2,5 cm. När stubbarna på dessa typer av träd och buskar är nedfrästa, bygger det på att området hålls efter så att inte rotbenen i lugn och ro kan slå nya skott och återväxa. Ecoplug är en liten hylsa fylld med den aktiva substansen Roundup Power Max som borras in i stubben.

Den aktiva substansen slår ut stubbens näringsupptagning och hela rotsystemet dör, men inget annat i omgivningen påverkas negativt. Ecoplug Max är miljögodkänd och välkänd inom skogsbruk och parkförvaltning. Denna tjänst nyttjar ett flertal kunder, tex. kraftbolag, kommuner och samt privatpersoner.

Din återförsäljare av Ecoplug i Stockholm

Vi är återförsäljare av Roundupplug i Stockholmsområdet. Önskar ni utföra detta arbete själva så köper ni både borrar och Ecoplug Max av oss.

Nu är produkten åter godkänd och får nyttjas fullt ut igen!

Framkörning & etableringsskostnad vid enbart ROUNDUP-PLUGGNING:

Grön zon 325:-

Blå zon 375:-

Röd zon 425:-

Vi offererar gärna pris för montering av Ecoplugg utanför zonerna samt där det behövs båttransport.

Mät stubbens diameter i marknivå för prisuppgift:

Pris / stubbe

Stubbe upp till 25 cm  495:-

Stubbe upp till 50 cm 595:-

Stubbe upp till 100 cm 695:-

Stubbe upp till 150 cm 795:-

Större stubbar eller områden enligt offert

Samtliga ovan priser inkl moms